fredag, november 12, 2010

Tre låtar jag gillar just nu



8 kommentarer:

Ojsan sa...

Åh! Dom två första är på min gilla-lista också, den sista tror jag inte att jag hört förut men Säkert! är alltid bra!

Tesa sa...

Säkert! är ju sååååå bra! älskar den låten jag med. :)

Matilda sa...

Fox: Du och jag verkar ha ganska lika udda musiksmak alltså!

Tesa: O ja! Love her!

Ojsan sa...

Ja det verkar så! Om inte annat konstaterade jag då jag plockade favoriter på Spotify att jag har en väldigt blandad musiksmak! Allt från radiohits till obskyr musik som "ingen" hört.

Matilda sa...

Samma här. Men jag hatar och säga att min musiksmak är blandad för då låter det som att man inte har någon musiksmak alls. Så jag säger att jag gillar rock, pop (alltså riktig pop) och singersongwriters typ. Jag har också kommit på att jag lyssnar på väldigt mycket svenskt. Och det är ju fint på något vis.

Ojsan sa...

Visserligen. Men för mig är det nästan lättare att räkna upp musik-genrer jag INTE gillar. Därmed inte sagt att jag gillar ALLT inom de andra stilarna, långt ifrån! Egentligen har jag väl bred smak vad gäller stilar (allt utom jazz, dansband och folkmusik med knätofsar ungefär), men smal smak vad gäller låtar.

Matilda sa...

Så är det för mig med, att det är lättare att säga vad jag inte gillar. Jag gillar i stort sett något från alla genrer. Har kommit fram till att jag väldigt ofta går efter rytmen och beatsen när jag gillar en låt. Sedan vilken genre den tillhör spelar liksom ingen roll.

Ojsan sa...

Men precis, så är det ofta för mig med. Sen är det ju många gånger jättesvårt att ens bestämma vad för genre en viss låt tillhör.