fredag, oktober 15, 2010

Charmen med småstaden

Fick pressmeddelande från polisen nyss. Det stod:

Inga händelser att rapportera.

Är inte det charmigt så säg? Det hände alltså ingenting här i går. Ingen åkte fast för fortkörning, ingen anmälde misshandel, inte ens en cykel blev stulen.
Förstår att så många faktiskt lämnar både hus och bil olåst.

5 kommentarer:

Linn sa...

När jag var på din ö häromsistens så fick jag uppdraget att köra tillbaka bilen när han tog båten (kan ej köra båt, fick lära mig på öppet vatten och köra rakt fram, är storstadstönt) och jag ba får ja nyckeln då. Han ba äh, den sitter i tändningen.

Matilda sa...

Vet du var jag bor? Har jag sagt det kanske?
Och ja, jag brukar också ha nycklarna i när jag har bilen hemma. Och husdörren öppen för jämnan. Det är bara när vi åker bort som vi låser ordentligt. Men det spelar egentligen ingen roll, alla vet ändå var man gömmer nyckeln. Haha.

Linn sa...

Nja, nä det har du inte sagt. Men jag ser statistik och kan lägga ihop ett och två. hehe. tycker det är helt underbart att ha det som ni har det.

Matilda sa...

Haha. Aha du gör så.
Ja det är faktiskt ganska gött att det är så tryggt och lugnt här. Men faktiskt var det inte så långt ifrån likadant när jag växte upp ”på min gata i stan”. Tiderna förändras tror jag och tyvärr även här. I sinom tid.

Linn sa...

ja, men det var lite så hemma hos oss också faktiskt. synd att det inte är så längre. Hoppas det aldrig förändras hos er.