torsdag, december 02, 2010

Som den sanna fisken jag är

Jag är extremt morgontrött. Det innebär att jag sover så länge det bara går innan jag rusar upp och på rekordtid gör allt det jag ska göra. Om något sabbar tidsplanen kommer jag för sent till jobbet. (Tyvärr alltför ofta. Har ännu inte räknat in halkan och snön trots att det varit halt i typ en månad vid det här laget.)

Hur som helst. I morse när jag kom upp låg det en lapp på bordet med uppmaningen att jag skulle ta med mig badkläder och så skulle jag och pojkvännen åka och simma efter jobbet.
Hahaha, tänkte jag. (Jag är ganska negativ och grinig på morgonen också.) Men så såg jag en lucka i mitt minutiösa schema. En lucka som kunde innebära att jag skulle hinna leta upp badkläder och handduk och tråckla ner det i en väska.

Jag vet inte vad som flög i mig, men jag gjorde det.

Så nu har jag varit och simmat efter jobbet. Typ 500 meter eller kanske lite mer till och med. Och det var ganska skönt. Hade just klämt i mig en pizza och fick håll efter bara två tre längder, men det gick ganska bra. Betydligt bättre än jag trodde i alla fall.

Men jag vet ju att simning egentligen skulle vara en utmärkt träningsform för mig. Jag är ju inte så förtjust i att bli svettig, jag skulle behöva träna precis hela kroppen och jag gillar vatten. Jag gillar vatten jättemycket till och med. Tre bra orsaker.
Synd bara att jag saknar både tålamod och disciplin för att lyckas komma iväg fler gånger.

Inga kommentarer: