lördag, december 11, 2010

Jag är glad

Jag jobbar helg och skrattar mycket. Jag känner mig glad och sprallig och utvilad för en gångs skull. Det är roligt på jobbet i dag också. Fina T är här med mig och vi skrattar och flamsar och är dödligt seriösa om vartannat.
Jag gillar att jobba helg. Ibland i alla fall.

Och så är jag glad eftersom jag tack vare en jäkla massa komp blir ledig en hel vecka nästa vecka. Helt otippat och oplanerat i och med att jag ska vara ledig i nästan tre veckor om bara några veckor. Men det blir så i och med att jag jobbade i måndags då det var Finlands självständighetsdag och röd dag och i och med att jag jobbar hela helgen nu. Totalt lika med fem dagar komp.

Och så är jag glad för att vi snart snart snart åker iväg. Till Malaysia och Singapore om ... 19 dagar. Jag var tvungen att räkna efter. Om 19 dagar! Det är ju snart ju. Woho!

Och innan dess är det jul och jag har bestämt att vi ska ha julgran i år. Och nästan alla julklappar är redan handlade. Fast en julklapp är jag lite osäker på. Jag funderar nämligen på att behålla den själv. Hehe. Men det beror på om jag hittar Den Perfekta Julklappen till personen i stället.

Fasen vilket skitinlägg det här blev. Jag som bara ville säga att jag var glad. Så jag säger väl det då: Jag är glad!

Inga kommentarer: