torsdag, december 09, 2010

Livet är miserabelt

Jag vet att det suger att läsa om hur trötta folk är, men jag kan inte låta bli att skriva det. Jag är trött trött trött. Jag ljuger inte när jag säger att jag har påsar under OCH ovanpå ögonen.
På kvällarna kan jag inte sova. Vrider och vänder och snurrar. Somnar för att vakna flera gånger varje natt. Drömmer sinnessjukt och vaknar av att jag gråter. Eller så gråter jag bara ändå.

Varje morgon försover jag mig och stressar som en gris för att för en gångs skull inte komma för sent. Men kommer lik förbannat tre minuter sent. Hur jag än gör. Och jag hatar det. Jag hatar det.
Och så har jag ont i halsen. Hes och harklig och tung i huvudet. Förkylning på g.
Perfekt med tanke på att jag jobbar helg. Eller inte.

Tror att jag behöver vara ledig. Det känns som att jag behöver ligga under en filt på soffan och inte göra någonting. Inga måsten, inga krav. Inget planerande, inget jävla julklappshandlande, inget jävla hotellbokande, inget inget inget.
Nästa vecka ska jag göra det. Ingenting. Nästa vecka. Försöker vara up and running tills dess.

6 kommentarer:

Tesa sa...

Precis vad jag behöver också, vara ledig bara göra ingenting. Inga måsten! Men det får bli först efter nyår eller nåt. Känner mig också helt död, sover dåligt och trött hela tiden. Nåja, det är väl bara att bita ihop.

Linn sa...

Du klarar det! Nästa vecka är snartsnartsnart

Matilda sa...

Tesa: Ja, du din stackare har det ännu tuffare! Jag ska ju dessutom snart på semester så jag borde verkligen inte klaga. Men ibland får man det ändå!
Linn: Tack för peppen.

Ojsan sa...

Känner SÅ igen mig.

Matilda sa...

Det kanske är ett virus? På jobbet går folk också omkring som zombies.

Ojsan sa...

Jag hoppas stenhårt på att det ska vända i takt med att solen kommer tillbaka. Oh, how I miss that old friend.