lördag, mars 24, 2007

Konspiration mina vänner!

Jag är helt övertygad om att alla på mitt träningsställe har satt sig tillsammans och bestämt sig för att "nu jävlar ska vi träna bort allas lovehandles".
Mina sidomuskler i magen är nämligen rejält, rejält mörbultade efter att ha tränat pilates i måndags och core i går.
Trycker jag på dem känns det som om jag skulle ha blåmärken - så ont gör det.

Lite samma känsla har jag med övriga magen. Den där lilla (ack så lilla) valken som kommit med mina fyra extra kilo lär inte få stanna särskilt länge om jag ska fortsätta träna. Vet ännu inte om jag ska tycka att det är postivt eller negativt.

Fast och för sig så är jag 100 procents övertygad om att jag kommer att gå upp i vikt av att träna. Fettprocenten är så låg att det inte finns något att förbränna - bara muskler att bygga! Hmm, undrar om jag blir biffig? Hahaha, knappast.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hör att jag sku behöva gå på pilates å core då... jag vill oxå ha ont överallt å få bort mina lovehandels! Du sku kunna få lite av mig, jag har så d räcker åt några stycken =(

Anonym sa...

Det låter lite underligt att pilates kan ge träningsvärk, men å andra sidan så har jag bara sett det på bild i tidningar och då är det ju lite svårt att se hur det verkligen är. Träningsvärken brukar bli mindre och mindre som tur är, när jag tränade Body For Life ( styrketräning) första gången så kunde jag knappt röra mig utan att jämra mig. Jag kör thaiboxning också, det är väldigt kul!

Matilda sa...

Alexandra: Det är bara att sätta igång :)
den tatuerade mamma: Jo, pilates ger träningsvärk! Man gör ju en massa statiska övningar som riktigt får musklerna att darra av ansträngning!
Och thaiboxning är skoj, det höll jag på med när jag var 17-18. Här där jag bor nu finns tyvärr ingen möjlighet till det... Liten stad, du vet...