måndag, mars 19, 2007

Bara frågor – inga svar

Varför sätter städaren pappershanddukarna uppochned? Någon som ens kan förstå hur han kan göra så? Tänker han inte alls?

Tror ni att jag kommer att få träningsvärk efter att jag har tränat i dag? Tror ni förresten att jag kommer att orka mig igenom ett helt pass?

Varför ger tidningen ut förbannade bilagor som JAG tvingas hålla i trots att jag inte vill? Är det för att jävlas? Eller är det för att testa mitt tålamod?

Får man sova på jobbet? Om inte, varför inte det? Kan det göra att man förlorar jobbet?

Varför går tiden fort när man har roligt och jättejättelångsamt när man har tråkigt? Har tiden bestämt sig för att bråka med alla som vill ha roligt?

Hur ska man bli glad när solen aldrig skiner och hela landskapet är täckt av ett moln? Och varför är det snöslask när det ska vara vår?

3 kommentarer:

mamaMill sa...

Men tilda, ja trodde vällan ändå att du blivit så gammal att du vet att det inte blir någon vår utan snöslask! :P

Matilda sa...

Nä. Har inte fattat det. Och kommer nog aldrig att förstå något så idiotiskt heller!
Är det vår ska det baske mig vara vår också!

Nilla nill@hotmail.se sa...

Stööön.. håller med dig till hundra procent. Var f-n tog min vårsol vägen?? Jag har inga gummistövlar och tänker banne mig inte köpa några heller.
Och det där med träningen är ju HELT rätt det också. Synd bara att jag tränar så otroooligt sällan så jag blir f-n inge piggare, för trött för att träna, alltså ingen energi sen heller. Så snacka om ond cirkel. Ständig dvala. Stöön.