onsdag, mars 09, 2011

Verkar vilja undvika att gå och lägga mig

Hittar en massa saker som är mycket intressantare än att gå och lägga mig. Sitter och tittar på tv, kollar bloggar, hänger på Facebook, hänger på Twitter och småstädar lite. Tror det är något undermedvetet. Vill inte ha i morgon ännu. Suga på karamellen liksom.

Men egentligen är jag dyngtrött. Märker det på mina störda övertrötta tankar.
Bland annat har jag kommit fram till att jag skulle vara skitbra på att döda zombier om vi skulle stå inför en zombieinvasion. En yxa i skallen typ. Det skulle inte vara så högljutt och inte locka fler zombier. Och de dör ju inte om man inte knackar sönder hjärnan.

Och så har jag kommit fram till att jag kan skitmycket om hårt och mjukt vatten. Märkte det då en vän på Facebook frågade om vi hade hårt eller mjukt vatten här. (Hårt. I Karlstad är det däremot mjukt.) Och ja ba: blablabla, beror på mineraler och krafs i marken och blablabla gör att man behöver mer tvättmedel och så vidare.
Var jag har snappat upp den här extremt onödiga informationen har jag inte en aning om. Ibland kan jag tydligen förvåna mig själv. Är fortfarande lite omskakad.

Så har jag kommit fram till att kakan jag bakat kanske är i minsta laget. Men vad faan, måste man verkligen bjuda typ hela fucking koncernen bara för att man fyller år? (Det är nu ni ska svara nej!) Jag är glad om den räcker till mina närmaste kollegor i alla fall, de på min våning alltså. (Förlåt Petra och Nina som jag i alla fall vet läser.)

Och så var det något mer. Men det har jag och min dyngtrötta hjärna lyckats glömma. Nu går jag och lägger mig i stället.
Hej då tjugonånting! Ses aldrig mer! Oh my. Skrämmande.

6 kommentarer:

inte skyldig sa...

Alltså jag kan INGENTING om vatten och tvättmedel. Vet t ex inte ens hur mycket tvättmedel man ska ha i trots att jag har tvättat själv i typ tio år.

Men eh. Ja. Grattis i förskott! Hurra! 30-nånting är det nya svarta. Sådetså.

Matilda sa...

Jag kan tydligen massor. Men jag vet inte varför eller när jag lärde mig.
fast när jag tvättar brukar jag ändå alltid höfta när jag ska hälla i tvättmedel. Så jävla noga kan det ju inte vara!

Och tack! Jag hoppas att din trendspaning stämmer.

PetraG sa...

Ha, ha! Men det räckte!!! TJOHOOO!!! Och mums va gott de va, tack igen. Och ett blogg-grattis också då... :D

Matilda sa...

Ja pyttelite blev det kvar. Hoppas den smakade i alla fall! Och tack igen!

PetraG sa...

Tack själv, de va supersmaskens, vad hade du gjort "sås-grädden"av?? Den va helt sjukt god!

Matilda sa...

Oj då, glömde svara. Det var turkisk yoghurt med florsocker. Tusen gånger godare än grädde!