måndag, mars 14, 2011

Jag är ruggigt bortskämd


Jag är så himla bortskämd. Bortskämd med att ha så fina vänner och så fin familj som fixar så fina presenter till mig. Okej, det kanske inte är så kul att läsa om vad jag fick i present, men jag kan inte låta bli att berätta. Jag är så himla överlycklig över allt fint nämligen. Det här fick jag:

• Sju stora buketter med prunkande tulpaner. Sju stycken! Och en jättefin krukväxt från kollegorna.
• Ett jättefint handgjort kort med en bankcheck från många av mina vänner och pojkvännens familj som hade skramlat till mig. Och det var ingen liten check heller. Räcker till en vecka i Grekland typ! Vet inte riktigt vad jag ska lägga de pengarna på, men det blir något roligt i alla fall.
• Jag hade tänkt lägga pengarna på att köpa en symaskin men det behövs inte. För jag fick en från min familj och delar av släkten! En jättefin Husqvarna som var superbra. Den kunde till och med träda i tråden i nålen automatiskt. High tech!
• En världsrolig bok. ”Den som inte tar bort luddet ska dö” av David Batra. Skrattade högt när jag läste den.
• En digital fotoram med typ hundra bilder på mig och fem av mina vänner. Den allra sista bilden var extra speciell för där stod det ”Du har äran att spendera en upplevelsehelg med oss i september”. Inget mer, resten är en överraskning. Och det ska bli så spännande. En upplevelsehelg med fem världshärliga brudar, woho!
• En sybok med superbra mönster från mamma och pappa. Med boken kom ett färdigt urklippt mönster och tyg till en söt väska. Nu ska jag baske mig ta mitt syintresse aningen längre än till gardiner och soffkuddar.
• En weekend på spahotell av pojkvännen. Underbart! Har aldrig varit på spa i hela mitt liv.
• Ett hemmagjort jättefint pärlhalsband av lilla Moa.
• Ett 3000-bitars (!) pussel av fina A och hennes son. Vi pusslade alltid ihop förr och ska återuppta den traditionen.
• Och så fick jag ännu mer från min familj. Ja, jag är ruggigt bortskämd tydligen. Jag fick den här lådan full med grejer:

Det är en liten flaska champagne, tuggummikulor, en sten, ett kinderägg, en leksaksring, ett par raffiga stringtrosor, hallonbåtar och ett kort där det står att alla saker i lådan kan komma till användning när vi i påsk ger oss ut på äventyr. Så jag ska ut på ännu mer äventyr! Vart det bär har jag verkligen ingen aning om, men min familj intygar att alla saker i lådan är en ledtråd.

Har jag sagt tillräckligt många gånger nu att jag är överlycklig? Att jag har världens bästa familj och vänner? Och att jag gärna fyller 30 fler gånger om jag blir så här firad? Att jag nog är den lyckligaste människan på jorden, trots att jag har tandvärk och fryser så mycket att jag måste ha morgonrock på mig?
Hundramiljoner gånger tack alla fina människor, jag älskar er alla!

4 kommentarer:

S.W sa...

Blödig som jag är får jag tårar i ögonen av det här. Så fint!

Erica sa...

och du är SÅ värd alltihop och så mycket till <3

Jenny sa...

Åh, jag vill också fylla år! Igen! Älskar att fylla år.

Matilda sa...

SW: Jag med! Jag var helt tårögd och översvallande lycklig hela helgen. Och ännu!
Erica: Men åh, fina fina du!
Jenny: Jag älskar det jag med. Jag älskar också när andra fyller år. Födelsedagar is da shit helt enkelt.