torsdag, mars 10, 2011

Jag funderar på att bli 30 i morgon också

Här har jag gått och bävat för den här dagen. Oh my vilket dumhuvud jag har varit!
Det här har ju typ varit den bästa dagen i mitt liv. Jag har ju världens bästa människor omkring mig, så varför skulle den inte egentligen?

Redan i morse började dagen bra. Pojkvännen började jobba halv sex (!) och frågade i går om jag ville ha frukost på sängen ändå. Jag tackade vänligt men bestämt nej.
När jag klev upp i lagom tid i stället möttes jag av en termos med te och en liten handskriven lapp där det stod att smörgåsarna var färdigbredda och låg i kylen. Så fint! Dessutom hade han lagt två smörgåsar ihop och tagit bort lite från varje smörgås så att de tillsammans bildade ett hjärta. Och mitt hjärta smälte.

På jobbet hade mina söta arbetskamrater skramlat ihop en present och gav mig en stor fin aloe vera-kaktus i fin kruka. ”Eftersom du innerst inne är punk får du en kaktus” var P:s fina förklaring. Haha. Och jag bjöd dem på kaka i gengäld. Fina fina kollegor!

Och när jag satt på jobbet ringde mitt i all telefonen och jag blev inkastad i direktsändning på lokalradion. Då hade världens bästa Tesa sett till att de skulle ringa upp mig och gratulera mig. Fick båda fanfar och hurrarop. Och en Red hot-låt som Tesa önskat till mig. Vilken fin överraskning. Bästaste Tesa!

På eftermiddagen fortsatte den här helt ljuvliga dagen med att de ringde från växeln och sa att jag hade ”leverans” och när jag kom ner möttes jag av ett blommogram. Jag har aldrig fått blommogram förut. Aldrig någonsin!
Då var det fina E och mitt älskade gudbarn Agnes som hade fixat det till mig. Jag blev helt tårögd. Blommorna var dessutom helt ljuvliga. Vilka underbara människor!

Efter jobbet gick jag och pojkvännen ut och åt och jag fick en helg på spahotell tillsammans med honom som present. Mycket glad!
Och så har massor med människor hört av sig. Min mormor, pojkvännens mormor, fina vännen S och så vidare. Och jag har fått massor med sms från fina människor och på Facebook har jag fullkomligt svämmat över av gratulationer. Och så här då, fina ni har sagt grattis.

Så jag känner mig så himla lycklig och glad och varm och nästan tårögd över att den här dagen blev så himla fin och att mina nära och kära är så himla fina. Så jag tror faktiskt att jag vill fylla 30 fler gånger. I morgon kanske?

2 kommentarer:

S.W sa...

Vad härligt att din dag blev så bra. Du förtjänar det bästa!

Matilda sa...

Men tack fina du! Så snäll du är!