onsdag, mars 16, 2011

Annars då?

I natt sov jag i tio timmar. Tio med utropstecken efter. Det är ganska sjukt att man kan sova så länge utan att ha gjort något speciellt. Men det funkade. Jag är pigg i dag.

I kväll ska vi laga sushi och svulla tills vi spyr vinägerdränkt ris och lax ur öronen. Mmmm. Och så åt jag pizza till lunch. Vilken dag, vilken dag!

Och så längtar jag efter en ipad och undrar i största allmänhet vart mänskligheten är på väg. Ibland blir man mörkrädd när man hör hur folk beter sig. Var finns empatin?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Hittade hit via "Den där om Jenny" där du har kommenterat. Och ja, vart är mänskligheten på väg? Satt här alldeles nyss och skakade av ilska och tårarna brände bakom ögonlocken efter att ha läst det där inlägget som jag helst vill glömma (det som Jenny länkade till). Antar att det bland annat är det som får dig att undra över empatin i samhället?

Ja... det är då för tragiskt!

Men! Nu har jag läst runt lite här och så fantastiskt bra du skriver, jag blir ju avis här nu asså! I alla fall, det blir att prenumerera... på YTTERLIGARE en blogg. Snart har jag inget annat att göra än att läsa bloggar! ;o)

Tack! Efter det vidriga inlägget så lyfte du mitt humör till skyarna. Din blogg. Finfinfin.

Kram från en okänding!

Matilda sa...

Men fina du, vilken komplimang! Nu gjorde du min dag.
Kram tillbaka!

mamaMill sa...

Jag vill läsa inlägget ni pratar om =)

Anonym sa...

Ha spypåsen i närheten! http://jackieandi.blogspot.com/2011/03/den-feta-ackliga-kossan.html

Hoppas du inte tycker som hon. :)

mamaMill sa...

Ojojoj, de va liite väl kanske!

Matilda sa...

Man kan ju försöka vara den större människan liksom och inte sjunka till samma nivå som hon som grimaserade. Tycker jag. Och så behöver man inte hoppa på just utseendet. Det är riktigt lågt.