måndag, februari 28, 2011

Kan klokskapen hjälpa mig?

När man opererar bort sina halsmandlar har jag förstått att man har vansinnigt ont i flera veckor och knappt kan äta något alls. Men frågan är om det är värt det?

Om man opererar bort dem, slutar man få varbölder i halsen hela tiden? Slutar man få infektioner med jämna mellanrum? Slutar man få all världens virus och baskilusker att fastna där? Slutar det riva? Slutar det vara så svullet att man nästan inte kan svälja?

Om det är ja på ovanstående frågor skulle jag säga att det är värt att ha ont i några veckor. Hellre några veckor än ett helt liv.
Så känns det i alla fall, men jag vet inte. Därför frågar jag. Någon som vet?

9 kommentarer:

mamaMill sa...

Det är nog ja på en om inte flera av ovanstående, men ont tror jag inte man har så länge! några kilo glass så är det bra sen! (om du har tur..)

Matilda sa...

Tack! Fortsätter halsen så här så tänker jag baske mig operera bort mandlarna. Har jämt problem med dem ju och börjar ledsna nu.

Johanna sa...

Dom skulle operera bort mina för typ 1 år sen men då blev jag avrådd av halsspecialisten i Åbo att göra de så jag strunta i det! :) jag vet att de int är så pigga på att operera bort dem nu mer, varför vet jag int riktigt!?

inte skyldig sa...

Jag vill också gärna veta för min kille måste nog göra det där. Han har ofta ont i halsen med medföljande feber och hängighet. Vadå, bör man inte operera bort?

Sandra sa...

ska operera bort mina om två veckor, kan återkomma med svar ;)

Anonym sa...

Ja, det är värt det.
Ja, det gjorde ont i ungefär en vecka efteråt.
Nej, du får inga fler sjukdomar relaterade till halsen efter du gjort op.

Matilda sa...

Tack alla för engagemanget. Jag ska baske mig ta mig till sjukhuset och fixa en remiss till operation. För den här halsen känns ohållbar.

Anonym sa...

ebook java lzw text compression http://audiobooksworld.co.uk/fr/authors/?letter=Y&page=4 free gregg manuel ebook [url=http://audiobooksworld.co.uk/Anthony-Nadalin/m8611/]general manager ebook torrent[/url] e w bullinger critical lexicon ebook

Anonym sa...

medjugorje messages 2008 software http://buysoftwareonline.co.uk/it/category-100-103/Grafica-e-Editoria?page=4 submit ads software [url=http://buysoftwareonline.co.uk/de/product-24184/Roxio-Toast-Ti-Pro-10-Mac]gigaware wbcam software[/url] shed deck software
[url=http://buysoftwareonline.co.uk/product-35537/Default-Folder-X-4-4-MacOSX]Default Folder X 4.4 MacOSX - Download OEM, Software Sale, OEM Software[/url] golf swing analyse software
[url=http://buysoftwareonline.co.uk/de/category-3/Grafiken-and-Publishing?page=3][img]http://buyoem.co.uk/image/5.gif[/img][/url]