tisdag, september 28, 2010

Det där med håret

Jag skrev ju bara för några dagar sedan att jag ville ha rött hår. Igen. Det där med rött hår känns som ett återkommande tema i mitt liv.

Men nu börjar jag få kalla fötter. Alltså, jag vill inte påstå att jag blivit fegare med vad jag gör med mitt hår. Jag har alltid, och även nu, varit våghalsig. Sagt ”gör vad du vill” till frisören. Haft håret rött, brunt, svart, blont, superblont, lila, kopparfärgat, mellanbrunt, mångfärgat och säkert någon mer färg. Varit långhårig, superkorthårig, mellanlånghårig. Haft bob, har osymmetriskt hår, lugg och you name it. Det mesta utom helrakat faktiskt.

Men nu tvekar jag på att göra någon drastiskt. Jag trivs så jävla bra i mitt halvblonda hår. Det känns naturligt men ändå inte råttfärgat. Det känns inte för mesigt men ändå inte så där löjligt låtsastufft. Det känns bra.
Och folk säger att det är bra. Jag får komplimanger för mitt hår väldigt ofta faktiskt. Särskilt sedan jag snaggade ena sidan.

Så nu är frågan vad jag ska göra. Jag både vill och inte vill ha rött hår. Jag både vill och inte vill fortsätta vara halvblond. Jag vet inte vad jag vill. Vet ni?

Just ja. Så här ser jag ut nu. Inte just i dag, men för någon dag sedan. Blond? Röd? Vad ska jag välja?

4 kommentarer:

Fia sa...

Jag tycker, att det skulle vara supercoolt, om du skulle färga håret rött, speciellt nu, när du är så blond, för då blir det verkligen sådär knallrött och coolt.
MEN jag förstår dig helt också, eftersom du trivs väldigt bra just nu också, och sen tar det nog väldigt länge innan du får det "rent" blont igen, om du nu skulle "ångra dig" och vilja gå tillbaka . Så jag förstår att du funderar=) Mitt förslag är då: fortsätt att vara blond några veckor till och fundera på om du vill "röding" på riktigt, och vill du det, så tycker jag KÖR på det=) Lycka till=)

jeppe sa...

Färga rött och klipp mohikan... det skulle nog bli coolt =)

Jenny sa...

Men varför ändra för att ändra? Eller okej, jag ska klippa mig på torsdag och undrar också vad jag ska göra, bara för att ändra. Jag håller med Fia, avvakta och se!

Matilda sa...

Bokade tid hos frisören på torsdag. Bestämde mig nästan för rött, men får se hur det blir. Beslutsångest deluxe. Fy alltså.
Och Jeppe, mohikan är så 2000! Hahaha.