torsdag, maj 01, 2008

Låt mig presentera: Mig själv

Jag hade inte tänkt publicera några bilder på mig själv på bloggen. Aldrig någonsin. (Vilket jag i och för sig spräckte med den här bilden där jag är helt oigenkännlig.) Det kändes liksom bättre att vara helt anonym på alla plan.

Men nu kan jag inte hålla mig. Hittade en mängd gamla bilder på mig själv i långt hår och bara måste dela med mig av dem. Titta! Långt hår! Damn, I look good! =)
Jag minns inte att mitt hår var så där snyggt. Och så snyggt i alla olika färger också, till och med uppsatt. Vill ha det tillbaka!

Så, ni som känner mig... ska jag spara igen? Eller är det snyggare med page?


9 kommentarer:

malin sa...

Men härrigu flicka, du begriper väl att du måste sätta upp även en bild med pagen så vi kan göra en vetenskaplig jämförelse? Mitt minne är inte att lita på nämligen. Din page kan nämligen vara en bob i blont.

Och varför allt detta posande utanför Arkens baksida? För två pics är väl därifrån?

Alexandra sa...

Du är fin i långt hår! Men jag har, av nån anledning, alltid tyckt du passat bäst i kort hår. Men that´s me!!! Du är fin vilket som =) kram

Matilda sa...

Malin: Page, bob, kort hår whatever... vet inte riktigt skillnaden. Men jag ska väl lägga upp någon bild på pagen också då.

Och det är bara en bild som är tagen utanför Arken. Och fråga inte varför. =)

Alexandra: Så där säger de flesta, och jag med. Tills jag hittade bilder där jag faktiskt inte ser så tokig ut i långt hår. Haha!

malin sa...

Verkligen? Den uppe till vänster ser sannerligen ut som samma hotellbalkonger =)

Matilda sa...

Malin: Jaså, haha. Men det är det inte. Det är en brandgul/aprikosfärgad vägg med fönster. Du skulle se var det är om jag inte skurit bort så mycket från bilden.
Nyfiken? Det kostar... =)

Alexandra sa...

Så där är jag också. Klipper håret och tycker att jag passar bra i kortare hår men så ser jag gamla bilder där jag har meter-långa tussar och tycker det är finare. Sen när jag har långt hår tycker jag att jag passar bra i kort... hmm?

Nilla nill@hotmail.se sa...

Hmm...? Vet inte om jag sett pagen? Men du är kanonfin i långt hår! Spara spara spara! =)

Tesa sa...

ja som sagt tycker att du passar så bra i kort och långt hår! Spelar liksom ingen roll eftersom ditt hår är som gjort för frisyrer! ;) men varför inte spara nu, var ju ett tag sen du hade långt hår. Och det går ju alltid att klippa!

Matilda sa...

Alexandra: Jo, det är ett konstigt fenomen. Men det är ju så. Man är aldrig nöjd. Inte särskilt läge i alla fall.

Pernilla: Spara, säger du...

Tesa: Haha! "hår gjort för frisyrer..." tvivlar på det. Men jag är lite inne på ditt spår. Jag kan spara nu ett tag eftersom jag inte haft det på så länge. Sen kan jag klippa mig igen.
Vi säger så!