måndag, mars 02, 2009

Ont ont i rumpan och i huvudet

Jag borde inte vistas på byggarbetsplatser. Efter att merparten av helgen har ägnats år byggande kan man konstatera det. Jag är nämligen lite för uppe i det blå och inte tillräckligt uppmärksam på min omgivning.

Det började med att jag skulle göra eld i pannan. Då klämde jag fingret mellan en fet vedklabbe och luckan. Så illa att skinnet på mitt stackars långfinger försvann. Än i dag varar såret. Bläk.

Och så slog jag i benet i en sågbock, slog kinden i en skruv som stack ut och slog huvudet så hårt i en träplanka att jag har en ordentlig bula i dag.
Jag är klantig.

Men det gav något gott också.
Photobucket
Iklädd mina supersnygga, ultrasexiga blåbrallor ....

Photobucket
... fogade jag tillsammans med pojkvännen hela hallgolvet.

Photobucket
Sedan tvättade och skrubbade och slet jag för att få bort överbliven fogmassa. Bilden är oskarp eftersom jag sliter så mycket att jag inte kan vara still.
Spana för övrigt in min feta bicep. Ha! Och min snygga ”byggfrisyr”.

Photobucket
Och voila! Så här blev det. Fult golv men förbannat snygga fogar!


Ps. Och just ja, rumpan jag nämnde i rubriken. Den fick jag träningsvärk i efter slitet jag just beskrev. Hur fan rumpan nu arbetade?

2 kommentarer:

malin sa...

Well done! Vi ska ju köra på nyckelfärdigt, men nog vore det kul att bygga lite själv så man kan gå över sina golv med stolthet :)

Matilda sa...

Visst är jag duktig! Visst är det kul att ha gjort allt själv, men just nu skulle jag gärna ha haft ett helt färdigt hus med nyckeln i handen.
Det blir ju aldrig klart ju ...