måndag, mars 02, 2009

Nytt från H&M Home

Photobucket
Mönstrad duk.
Photobucket
Randig duk.
Photobucket
Kuddar.

Som trogen H&M-kund fick jag redan i december hem katalogen för H&M:s nya satsning H&M Home. Och jag gillar det. Jag gillar färgglatt, mönstrat och grafiskt – stilar som alla finns representerade hos dem.
Och i början av förra veckan, ungefär samtidigt som webbshopen öppnade, kom paketet. Två kuddar, en matta och två dukar med matchande handdukar (vuxenpoäng så det skriker om det!). Och jag är nöjd.

Mattan trivs finfint på köksgolvet och kuddarna trivs i kuddberget i soffan. Dukarna, som är hellånga och täcker hela bordet, har jag inte invigt ännu. Blir kanske till födelsedagen.

8 kommentarer:

mamaMill sa...

Alltså ja hade krig med mina föräldrar när vi skulle göra skillnad på tynyypäällinen och tynyyliina.. Men det är hela kuddar alltså som kommer? Inte bara överdrag til soffkuddar?

Matilda sa...

Nej. Det är kuddöverdrag. Men man kan köpa kuddar därifrån också, som liksom passar kuddöverdragen. =)
Så gjorde jag. Kuddar + överdrag kanske jag borde ha skrivit.

Ojsan sa...

Jag fick också katalogen redan i höstas, men jag fegade ur då jag skulle beställa. Så du får rapportera om kvalitén ifall du hinner och känner för det!

Matilda sa...

Foxy: Kvaliteten verkar det inte vara något fel på alls. Bättre än kläderna verkar det som. Är som sagt helnöjd!

Alexandra sa...

Jag är oxå sugen, men väntar för tillfället på 2 paket kläder... och då fick jag just hem ett. Fan, jag är shoppohollick. Jag måste tagga ner nu! Vi ska ju trots allt på resa i oktober =S

Nilla nill@hotmail.se sa...

Åh men toppen! Då är det godkänt med andra ord? :-D

Matilda sa...

Alexandra: Det har aldrig hindrat mig! =) Fick fem paket på två veckor förut. Inte illa va?

Nilla: Jepp, godkänt. Varför tvekar alla så? Det är ju bara att köpa och köra. =)

Ojsan sa...

Haha, egentligen har jag LOVAT att inte köpa heminredning, så en liten bit av mig hoppades att det skulle vara billigt krafs av den enkla anledningen att jag då inte ksulle gå miste om nåt! Märkligt tankesätt kanske, haha. Men nu får jag intala mig själv att allt kul kan köpas då jag har mitt hus istället. Och då borde jag kunna köpa mängder med tanke på vad jag sparar in nu. Kanske :D