tisdag, september 20, 2011

Migrän?

Huvudvärk från hell. Har tagit tablett som inte hjälper. Har dragit ner ljusstyrkan på skärmen men tycker ändå att det är ljust och äckligt.
F på jobbet tror jag har migrän. Men brukar man inte spy och vara så krasslig att man inte över huvud taget kan hålla sig på benen om man har migrän?
Just nu känns det bara som om pannan trillat ner över ögonen och att hjärnan är på väg ut ur huvudet. Kan det vara migrän då?

4 kommentarer:

Katta kvack sa...

Jo, jag tycker det låter precis som migrän. Man kan kräkas av migrän, men alla gör inte det.

pop my heart. sa...

Säger samma som Katta kvack, jag får migrän då och då, men har aldrig kräkts av det utan uppvisar mest samma lika symptom som du. Urs. Hoppas det går över snart!

Pilla sa...

Jag har haft migrän sen jag var liten, så länge jag kan minnas, under vissa anfall ligger jag på toan och kräks, men det händer bara en-två gånger om året. Just att du är ljuskänslig tyder på att det kan vara migrän. Jag blir ljuskänslig och får synrubbningar när jag får ett anfall. Och precis som du skriver känns det som att hjärnan vill ploppa ut genom huvudet. Testa att vira en halsduk eller scarves, ganska hårt, runt huvudet. Brukar underlätta lite för mig när tabletterna inte gör sitt jobb.

Matilda sa...

Tack fina för att ni engagerar er. Jag vetetusan vad det var för huvudvärk, men den var inte att leka med i alla fall. Migrän eller inte så däckade jag i alla fall direkt när jag kom hem.
Får jag det oftare ska jag ta och kolla upp det.