tisdag, september 06, 2011

Det som händer i helgen

För er som inte minns (vem minns sånt egentligen?) så fick jag för ganska exakt ett halvår sedan en fin present från mina fina vänner när jag fyllde år. Presenten var ett äventyr tillsammans med dem den här helgen som kommer.
Då och då har jag fått lite hintar om vad som komma skall, typ att vi ska sova borta och att vi inte ska vara på Åland, men i övrigt har det varit knäpptyst. Tyst som i graven.

Jag har försökt att inte tänka på det för att min sjuka nyfikenhet annars skulle få spunk. Spunk gånger hundra. Men nu, nu kan jag äntligen börja tänka och längta på riktigt.
Dessutom trillade det här mejlet nyligen ner i min mejlbox:

Hej!

Här kommer lite bra att veta inför helgen!
På lördag morgon ska vi åka med första Rosella som går klockan 08.00. Det har blivit lite små problem med att ta nåns bil så vi behöver ha din med oss till den svenska sidan. Om det går bra? Vi tankar den så det får du Inte göra! Du kör på morgonen direkt till E, sen hämtas vi andra upp i stan. Ca 06.40 bör du senast vara hos E.

Se till att ha relativt oömma och bekväma kläder på dig på resan över. Och så kanske kläder för hemresan. Vi kommer hem på söndag med sista båten klockan 20.00 från Kapellskär.

Puss och kram!


Nu är jag sjukt nyfiken och faktiskt lite pirrig. Och det där jag skrev om fina vänner häromdagen, det är väl värt att upprepa. Jag har de bästa vännerna!

4 kommentarer:

Jamie sa...

hihi, vad roligt det ska bli! :D

Tesa sa...

Ja kommer bli toppen! :) Roligast är ju att du inte har en aning om vad vi ska hitta på !
Och vi har dom bästa vännerna också, så självklart därför vi vill göra nåt för dig! ♥

Linda sa...

Guuud vad spännande! Jag skulle inte kunna sova på hela veckan tror jag :). Härligt när vänner gör en så glad!

Matilda sa...

Jamie: Ja åh vad roligt det ska bli!
Tesa: Klart att du tycker att det är roligast. Haha! Och puss på dig för de snälla orden!
Linda: Ah, så det var därför jag inte kunde somna i går? Det förklarar saken. Och ja, det är så härligt!