tisdag, september 13, 2011

Jag borde ...

Jag borde ta tag i mitt liv igen.
Jag borde använda tandtråd och borsta tänderna med eltandborsten som mest står och samlar damm. Men det är ju så jobbigt med det där brummandet och skvättandet som den har för sig. Jag kan ju inte vandra runt och borsta tänderna som jag brukar.
Jag borde också börja springa igen. Försöka bygga på de nästan förtvinande kycklingfiléerna jag kämpade så för att få på vaderna i våras.
Jag borde verkligen sluta feströka!
Jag borde försöka beta av den eviga att-göra-listan. Bli en ”doer” som livscoacher säkert skulle kalla det. Försöka få åtminstone en grej gjord per vecka. Hur svårt kan det vara?

Jag borde sluta köpa festklänningar. Så många fester går jag inte på att jag behöver handla en festklänning så gott som varje gång jag går på stan.
Jag borde sluta stressa så att mellangärdet slutar värka.
Jag borde också börja laga lite vettigare mat. Inga mer Pirkkapiroger i mikron utan mustiga grytor som puttrat i timtal.
Jag borde bli mer ordningsam. Röja undan bråten på en gång i stället för att skjuta den åt sidan, så långt bort att den inte stör mitt estetiska sinne.
Jag borde ta hand om min kropp bättre. Äta de där multivitaminerna och järntabletterna och rosenroten.
Jag borde verkligen raka benen oftare.

Jag borde ägna dagarna och stimulerande verksamhet. Inte åt att sitta på Facebook alternativt ligga och dumglo på skräp-tv.
Jag borde börja pensionsspara.
Jag borde också gå och klippa mig. Försöka få en frisyr i stället för den utväxta kalufsen som jag nu har uppe på huvudet.
Och jag borde sluta spela wordfeud på mobilen.
Jag borde så mycket. Men hur ska jag göra för att verkligen göra det också?

Inga kommentarer: