torsdag, december 04, 2008

Ilandsproblem på hög nivå

Har bara några tankar som jag vill dela med mig av. Så ta fram anteckningsblocken och fatta pennorna:

• Sedan hunden blev behandlad för skabb (trots att hon enligt veterinären inte hade det) är jag helt övertygad om att jag har fått det. Skabb alltså. Jag menar, tänk hur många jag skakar hand med i veckan. Eller hur många gånger jag har klappat hundar och katter.

Och om jag inbillar mig tycker jag att det kliar på händerna. Har till och med bildgooglat skabb för att se om mina händer har några liknande symtom. Sist skabb härjade här drömde jag om det. Tror det är någon underbyggd rädsla för att ha små djur under huden som spökar.

• Jag hatar när städerskan på jobbet sätter pappershanddukarna fel väg så man får noll eller tio pappershanddukar med sig. Irriterande. Mycket irriterande.

• Jag kan inte lyssna på spotify längre. Har ont i öronen nu. De där förbannade hörlurarna med stora ploppar gör att mina stackars öronflärpar är alldeles röda och ömma. Jag var så ledsen i förmiddags att jag funderade på att gå och köpa mig en Ipod i för tidig julklapp så jag skulle kunna använda de hörlurarna till datorn.

Men tydligen är det samma skithörlurar som följer med en Ipod. Fick rådet att köpa ett par bra hörlurar för en relativt billig slant i stället. Men hur kul är det?

• Jag har träningsvärk i armar och rygg. Från spacklingen i tisdags.
Är jag i bra form eller?

4 kommentarer:

Anonym sa...

mer ilandsproblem - jag är så trött på att folk på jobbet inte kan fylla på när pappershanddukarna är slut...

Anonym sa...

Du märker nog om du har fått skabb. Vi va drabbade för ett par månader sen å de klia så in i h-vete, mellan fingrarna å på utsidan av handflatan. Äckligt är d sannerligen! Vi hade som torra eksem där de klia, jag håller tummarna för att du int har d iaf! =)

Nilla nill@hotmail.se sa...

I-landsproblem gillar jag! De brukar inte vara lika jobbiga som övriga problem. Alltså är de bra problem! =)

Matilda sa...

Petra: Pappershanddukar kan bidra till många ilandsproblem. =)

Johanna: Just ja, du sa ju att du hade haft det. Men jag tror inte att jag har det. Särskilt inte när hunden inte har det heller. Jag tror bara att det är mina hjärnspöken som jävlas. Det kliar inte ens ju.

Nilla: Sant. Ilandsproblem är mycket bättre än andra.