onsdag, april 09, 2008

Så länge skenet hålls uppe

Är inne i en riktig onyttig fas igen. Pizza minst en gång i veckan till lunch.
Illa illa.
Gjorde i dag i alla fall ett tappert försök att mörka mina dåliga vanor genom att äta en pizza med sallad på. För att hålla skenet uppe, ni vet. Vill ju inte verka ohälsosam. Det ska ju inte synas att jag svullar.

Vid närmare eftertanke kan det dock bli svårt. Det syns i alla fall. Jag har ju gått upp sju kilo på drygt ett år...

6 kommentarer:

Nilla nill@hotmail.se sa...

Tar TACKSAMT emot tips på hur sjutton du lyckades med sju kilo upp! Mej vill också!!

Alexandra sa...

Jag lämnar bort 7 kg HELT gratis till den som vill ha!!!!!!!! Jag vill oxå va onyttig, men nej, jag fåååår inte va det. Så jag kämpar på =/ Fast det suger i godistarmen!

Jessica sa...

Har du gått upp i vikt? Det har då inte jag märkt, men det är förstås ett tag sen jag såg dig.. Jag går själv upp 2 kilo bara jag tittar på godis, och jag har tyvärr gjort mer än tittat.

Matilda sa...

Pernilla: Eh.. mycket pizza, oregelbundna mattider, magsår och ansenliga mängder ostbågar framför tv:n. Det funkar. Lovar!

Alexandra: Och jag vill vara hälsosam men fååår inte. Eller ja, orkar inte. =)

Jessica: Runt magen, höfterna och arslet kanske? Men det är lite överallt, inget man ser lätt om man inte vet det...

Nilla nill@hotmail.se sa...

Hmm... Äter alldeles för mycket pizza, absolut inga regelbundna mattider och har varit inne i ett ostbågerace de senaste två månaderna (vilket innebär att jag mosar i mig ostbågar minst varannan dag). Visserligen inget magsår men kan iaf skryta med 4 magkatarrer...Än så länge inte minsta tendens till viktuppgång... =( Trodde du & jag hade samma ämnesomsättning? MIG VILL OXÅ!!

Matilda sa...

Pernilla: Ajdå. Ja, då har jag inget förslag. Jo, jag trodde också att vår ämnesomsättning var lika, men den senaste tiden har min börjat bli en liten liten mer aning normal.
Det vill säga, jag klassas inte längre som grovt underviktig... =)
Jag behövde verkligen gå upp de där kilona, hade ju annars vägt samma sak sedan jag gick i åttan. Inte konstigt att folk tror att jag är yngre än jag är.