onsdag, april 23, 2008

Kan jag inte gå vet jag varför

Om jag måste rulla ur sängen i morgon är det inte så konstigt. Om jag kommer att ha ont i varenda yttepytteliten muskel är det heller inte så konstigt. Och kan jag inte böja mig så mycket att jag får på mig strumporna blir jag inte det minsta förvånad heller.

Jo, ni gissade rätt. Jag kommer just från ett svettigt pass core. Armarna skakar så mycket att jag knappt kan styra fingrarna till rätt tangenter. Och benen bär knappt att stå på.
Gissar att jag minst kommer att ha jordens värk i magen, jordens värk på baksidan av låren och megaont i både biceps och triceps. Minst.

Jag var i mycket sämre skick än jag trodde. Det är kanske inte meningen att man ska vara så svag att man inte ens orkar stretcha ordentligt. Benen låg liksom och krampade när jag försökte sträcka ut de stackars musklerna.

Men, som man säger: A small step for me but a big step for my new healthier and fitter life. Eller nåt sånt.

3 kommentarer:

mamaMill sa...

Duktig :D

Alexandra sa...

Härligt!! Var själv på 30 min spinning och 45 min core-stretch igår. Och idag 45 min bodybalance!! Bara man kommer igång går d..

Matilda sa...

Camilla: Visst! Skitduktig!

Alexandra: Jo, jag vet att det fungerar så. Det är ju bara så svårt att ta sig i kragen och komma igång. Men nu jävlar ska jag försöka i alla fall.