torsdag, maj 14, 2009

Hämtar andan en stund

Att själv gå runt och skrota på bygget är lagom roligt. Särskilt när det bara är tråksysslor att göra. Mjukfoga, spackla, städa. Är därför hemma och hämtar andan. Och äter mat. Nudlar. Exklusivt så det förslår.

Sov på bygget i natt. Kändes lagom roligt att vakna på ”jobbet” faktiskt. Men vet ju att ju fler timmar jag spenderar där nu desto större chans att allt hinner bli klart till 1 juni.

Har fortfarande väggarna i hallen och gången kvar att måla. Måla lilla toan. Några dörrkarmar, lister och annan skit att måla. Skura badrummet från gammal torkad fogmassa. Och städa städa.
Känns som det finns en miljon grejer att göra egentligen.

Fast jag vet att mycket är klart också. I köket saknas bara sockel under bänkskåpen, i sovrummet är allt klart. I tvättstugan ska jag bara måla för spikhålen i listerna.
I badrummet saknas bara vatten. Till och med badkaret är på plats. Provlåg det självklart i går. Kan absolut leva med att bada badkar och titta ut över havet.

Nu ska jag åka och handla bullar och godis. Som morot. Mutor funkar nämligen skitbra, även om det är jag själv som mutar mig.

2 kommentarer:

Milla sa...

Muta är bra när motivationen börjar tryta. Men den bästa moroten är väl ändå att få flytta in. Snart är ni här. Ha det bra och lycka till med alla spikhål

Matilda sa...

Snart är vi där! =)