fredag, maj 22, 2009

Att berätta i övrigt

Eftersom jag inte kan berätta om brösten kan jag berätta lite annan skit.

• Som att vi fick en hel del fungerande el på bygget i går. Det betyder att vi nu kan laga mat och tända en lampa i köket. Framsteg, framsteg.

• Och att vi, jag och pojkvännens ena lillasyrra, målade klart i yttre hallen och grundmålade gången. I kväll blir det målning av gången igen.

• Att jag har jordens fetaste träningsvärk i armarna från målningen i går. På kvällen orkade jag knappt lyfta en flaska med vatten till munnen. Somnade som en sten sen.

• Och att jag har blivit språkvårdad nu på morgonen. Mycket konstruktivt och lärorikt som jag ska ta till mig. Och roligt också. Hon sa snälla saker och tyckte inte att jag skulle ge upp författardrömmarna.

• Att min katt är fet. Jättefet. När hon hoppar upp på magen på morgonen känns det nästan som om revbenen sjunker in och trycker på lungorna så jag inte kan andas.

• Till sist kan jag berätta att det är en vecka kvar nu. En vecka tills vi bör sova första natten på riktigt i huset. Och nio dagar tills lägenheten ska vara urstädad och tömd. Är på någotvis i förnekelse och tar det hela med ganska mycket ro. Borde kanske oroa mig mera.

2 kommentarer:

mamaMill sa...

Jamen alltså det där om dina bröst hade jag helt missat!! :D Vågar du dej på ett bröstinlägg så gör fanimej jag det också haha! (ibland vill man bara gnälla över naturens gång, men gör det inte ändå:p)

Matilda sa...

Haha. Nej, det blir inget bröstinlägg för min del. Lusten att berätta har redan försvunnit. Tur att man har en spärr. =)