fredag, maj 25, 2007

Förbannade jävla helvetes människor

Alltså det finns vissa saker som jag aldrig aldrig aldrig kommer att tolerera eller ha förståelse för: Varför folk är nedlåtande och använder sig av översitteri mot andra människor.

Just nu är jag så förbannad att jag skulle kunna... gahhh. Några har just varit så förbannat tykna och elaka mot min kollega över en sak som jag skrev. Vad fan har hon med saken att göra? Hon ska väl för fan inte blir straffad och illabehandlad av en grej som jag gjort.

Och till på köpet måste jag säga att grejen jag gjorde fel var ingen big deal. En småsak, knappt värd att ta notis om. Så behandlar de min kollega som skit. Jävla människor. Bete er som folk!

Dessutom är den egentliga orsaken till deras ilska att de blev blåsta på att berätta nyheten. Vi kläckte den före de hann berätta om den. Och förbannat stolta och jävliga som de är kan de inte ta nederlaget utan måste hitta fel – och tydligen också tracka ned på andra människor! FY FAN!

Men jag får väl säga som redaktionschefen just sa: Ska man ägna sin tid åt att bli arg på alla idioter blir det ett heltidsjobb – släpp det Matilda.

Pust.

2 kommentarer:

malin sa...

Just nu dör jag en smula av nyfikenhet.

Matilda sa...

Malin: Åh, det är alldeles för krångligt att förklara...
Men jag kan förstå att du är nyfiken. =) Några tidningshemlisar måste man ju få ha... hahahha!