måndag, april 23, 2007

Stackars katt

Det var inte svårare än att åka och träffa ett helt gäng med motorcyklande medelålders män och därefter besöka krogen. Det var så enkelt att bli pigg(are) och tillbaka i gängorna.
Kände mig nämligen minst sagt ur form när jag kom på jobb. Men livet är uppochned just nu och formen ibland svår att komma in i.

Lägenheten börjar i alla fall se bebolig ut. Tack alla söta som hjälpt mig. I dag använde jag spisen för första gången och både bastun och duschen är väl beprövade.
Kattskrället vågade jag också släppa ut en sväng. Fyra dagar i lägenheten borde vara nog för att hon ska känna sig hemma.
Mycket riktigt så fattade hon galoppen snabbt. När jag kom tillbaka en timme senare satt hon snällt på trappen. Visserligen gömd bakom ljuslyktan, men ändå. Det var nämligen en fet hankatt som ville hälsa/slåss om revir med henne och harig som hon är vågade hon inte möta honom.

Hon har förresten inte haft det lätt. Inte nog med att bilfärden var rena skräckupplevelsen (hon försökte verkligen riva sönder hela buren!) stora farliga monster verkar dessutom härja i badrummet.
Både i går och i dag har hon suttit utanför toadörren och kikat in med ögon stora som bollar. Raggen har vart rest och hon har jamat högt hela tiden.
Orsaken är den nya tvättmaskinen och torktumlaren som har glaslucka, till skillnad mot vår gamla toppmatade. När de är igång snurrar ju tvätten runt runt runt i dem och tydligen är det riktigt läskigt.
Får se hur lång tid det tar innan hon vågar sig dit när de är igång.... Troligtvis aldrig.

2 kommentarer:

egoistiska egon sa...

skönt att det värsta med flytten är över för er! vårt kvarstår.. ;)

söt katt också, haha.

Matilda sa...

Men det är samtidigt riktigt, riktigt roligt! Lycka till i alla fall!
Och jo, katten är söt.