torsdag, januari 25, 2007

Konserverade komplimanger

Tänk om man kunde spara saker som sagts till mig i dag till en annan dag. Tänk om jag kunde plocka fram dem en riktigt pissig, asig måndag tisdag onsdag eller någon annan dag då världen arbetar emot mig. Konservera komplimangerna.
I dag har jag nämligen blivit överöst med dem. Något jag normalt inte brukar skryta med men som idag måste förtäljas ändå...

Mr. Chef-chef ringde nämligen till mig efter jobbet och ville meddela att "på byn" hade det minsann pratats om mig och om att jag var DUKTIG och att han inte annat än kunde hålla med! Hoho! Smaka på den.
Mannen som pratat med chef-chefen hade hållit ögona på mig och såg att jag var en blivande stjärna. Haha, eller hur är jag starquality av högsta rang! Tillåt mig småle.

Och förutom det samtalet blev jag kallad till a-chefen på nedersta våningen där han minsann också just idag fått höra att jag var bra. Han sa att han hade svarat: "Ja, vi vet att hon är det. Hon är vår påläggskalv... " Sedan hade han ändrat sig och sagt: "Nej förresten, hon är redan vår mentor".
Eller hur?! Dööhe!

I alla fall, nu när jag har skrivit komplimangerna här blir de på ett vis sparade. Ska bara försöka se till att försöka påminna mig själv om att de existerar när jag behöver dem. DET kan bli svårt.

Inga kommentarer: