lördag, januari 06, 2007

Grymt roligt

Sedan jag outade mitt Mensa-resultat har jag fått höra en miljon gånger att jag minsann är Mensa-medlem och yada yada yada...
Men har bestämt mig för att inte bli med där. Jag menar, vad ska jag dit och göra? Jag känner inte att jag behöver ha någon form av intellektuell stimulans som jag inte sedan tidigare redan får. Jag älskar att umgås med alla på mitt jobb, alla i mitt umgänge och min pojkvän.

Extra tydligt blev det igår. C hade kalas och det var det roligaste jag varit på på länge! Satt helt spiknykter och skrattade så mycket att jag fick kramp i magen. Och det hände ungefär 20 gånger, minst.
Jag kan ju definitivt säga att NI är 100.000.000 bättre än alla jäkla Mensa-människor och jag vill mycket hellre umgås med ER än med dem.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jäklar va kul va hade igår! :D Arken hade man däremot klarat sig bra utan. Bara 18åringar o storrökare va där tror jag. Har mått illa hela dan (som alltid när folk omkring mig röker). Har iaf fått största resväskan packad. Undrar hur jag ska få den med mig hela vägen till Sundbyberg :p
Nå ja.. Ha d så himla bra så hörs vi! Kram

mamaMill sa...

Yess! Visst vhade vi det kul!? ;D Jag tror att de som är medlemmar i mensa är torra tråkmånsar :P Stick whit us! =)