onsdag, augusti 24, 2011

Monstret

Är sjuuukt trött nu. Stress på jobbet, dåligt med sömn och kanske en släng blodbrist? Jag gav blod i går nämligen.
Men det har varit mycket roligt i dag iaf. Fikat med Tesa, intervjuat två otroligt härliga människor och slutligen hämtat hem min tavla som jag köpte för födelsedagspengarna.


Det är ett färgglatt, härligt monster. Eller ett uppförstorat kvalster egentligen. Folk tycker kanske att jag är knäpp som har äckliga djur på väggen, men jag älskar den. Särskilt färgerna!
Ska få en fin plats i hemmet.

Tavlan heter René och är målad av den lokala konstnären Pernilla Hurme. Hon gör grymt härliga saker med mycket färg. Just the way I like it.

7 kommentarer:

Jojjo sa...

Jag skulle nog drömma mardrömmar om den där! Men som du säger - färgerna är fantastiska och på nåt sätt blir man glad av den.

Linda sa...

Härligt att du fick hem den nu! Så roligt att folk börjar få upp ögonen för henne. Hela vårt hem är full med tavlor av henne. Alla olika, men ändå hon :)

Matilda sa...

Jojjo: Mardrömmar? Nej, inte alls! Den är bara cool, inte skrämmande.
Linda: Ja, jag såg fler grejer hon hade hemma, superhärliga!

Jojjo sa...

Var tvungen att googla henne och hittade en blogg, fantastiska tavlor faktiskt!

Matilda sa...

Visst är hon duktig!

Ojsan sa...

(Mina åsikter på det personliga planet aside) Hon är duktig! Som Jojjo nämnde så har hon en blogg med flera av sina alster. Men vilken härlig present, det gör gott att omge sig av saker man gillar att se på.

Matilda sa...

Visst är det en bra present?! Också är det något jag kommer att minnas att jag köpte när jag fyllde 30, i stället för att lägga pengarna på nåt tråkigt vanligt.