fredag, augusti 19, 2011

Misär, med mina mått mätt

Det åskade som tusan i går. Självklart, eftersom Murphys lag finns, så var i går typ enda dagen på hela sommaren som jag hade glömt dra ur datorn. Satt på jobbet och hade stor ångest över detta och bad till Tor att vara snäll med fina datorn.

Det var han. Men inte mot routern för bredbandet. Död är bara förnamnet.
Det betyder att jag inte har internet hemma och det vore normalt sett inga stora problem. Telefonen funkar finfint att surfa med vanligtvis.

Men inte nu.
1. Facebook har helt ballat ur. Jag ser uppdateringar från i onsdags som "senaste" och det spelar ingen roll hur många gånger jag startar om appen eller om jag loggar in via nätet.
2. Blogger har också spunk och RSS:en funkar typ inte alls. Jag kan uppdatera min blogg, men måste manuellt gå in på alla bloggar jag tror eventuellt skulle kunna ha bloggat. Suck.
3. Och Twitter lever i vanlig ordning sitt eget liv.

Okej, i jämförelse med svältkatastrofen vid Afrikas horn är det här a piece of cake. Men ändå! Frustrerande.
Betyder detta att jag måste göra något annat än att surfa i dag? Fy tusan vad elakt.

6 kommentarer:

Jojjo sa...

Är det inte så att du har kopplat upp mobilen mot det trådlösa nätverket hemma då? Så var det iaf för mig, jag har urusel 3G-täckning hemma (för att inte säga obefintlig) så när min router dog hade jag inte internet på telefonen heller. Man känner sig helt handikappad!!

Matilda sa...

Alltså både ja och nej. Jag brukade vara uppkopplad på det trådlösa hemma, men har helt okej mobiltäckning hemma ändå. Trots att jag bor på landet.
Jag jan surfa rätt obehindrat faktiskt. Det där med fb är nog något annat. Ser de typ tio senaste uppdateringarna från idag, men sen kommer grejer från i onsdags. Skumt.

Fox sa...

Haha, att du inte ringer "Geta-jouren" här på bolaget då, så gör alla andra Geta-bor :)

Matilda sa...

Vem är det då? Påvall? Jag skulle hellre ringa Böle!

Ps. Var till Ålcom och köpte en ny box innan jobbet i dag. Smidigt och enkelt. Behövde inte ringa ett enda samtal.

Ojsan sa...

Japp, alla som bor i Geta frågar efter honom, oavsett vad det gäller. Sen får han ändå skicka det vidare om det inte är nåt han håller på med, men så funkar det :)
Att handla box då man ändå nästan åker förbi Ålcom är iofs inte heller dumt tänkt. Hehe.

Matilda sa...

Men suck. Typiskt Åland.
Och ja, det var bra mycket bättre än att först ringa och de skulle säga till mig att komma in med den gamla och köpa en ny. Jag är klok sörru. Hehe.