måndag, augusti 29, 2011

Hörrni troll

Jag orkar inte med er. Kan ni säga vad ni stör er så förbannat på i stället?
Vore så mycket trevligare att ha en diskussion än bara ert jävla klickande på ogilla-knappen. Tack?



Uppdatering: Nu tar jag bort ogilla-knappen. Jag orkar inte ta en massa kritik för ... jag vet inte ens vad. Hur jag ser ut eller vad menar ni?
Tar gärna diskussioner och konstruktiv kritik i fortsättningen, men kan ni inte argumentera och stå för era åsikter så kan ni lika gärna låta bli att få ha en knapp att klicka på också. Så. Så är det med det.

5 kommentarer:

Linda sa...

Smart!

Anonym sa...

Det är väldigt lätt att komma åt ogilla i misstag när man klickar för att läsa kommentarerna. Har hänt mig i alla fall. Ursäkta!

Matilda sa...

Linda: Mycket smart.
Anonym: Det är lugnt! Tack för att du försöker förklara. Jag tror dock inte att alla har haft lika goda intentioner som du.
Hur som helst så är problemet att klicka fel ur världen nu. Voila!

Anonym sa...

Ogillaknappen kan ju även tolkas på olika sätt (i alla fall till de flesta inlägg, till vissa känns det som att det bara går att tolka på ett sätt.) Om du skriver om något du ogillar, kan ju ogilla-knappen betyda både att man håller med och ogillar samma sak, eller att man ogillar din åsikt. Men bra att ta bort den - då slippar man fundera.

Matilda sa...

Absolut kan den det, men det har inte stört mig. Jag har låtit folk få tolka hur de vill. Och om jag framför en åsikt är det okej om man inte gillar det. Eller om jag skriver något som kan vara stötande eller kontroversiellt (vilket visserligen inte sker så ofta.) Det är helt okej att man inte håller med.
Men den senaste tiden har det kommit "ogilla" på inlägg där jag inte ens framfört en åsikt. Där jag har lagt upp bilder, skrivit om min syster och liknande. Då har ingen en avvikande åsikt. Då vill man bara vara elak och såra. Eller i alla fall känns det så. Och jag känner inte för att ta det just nu. Så det är orsaken till att den försvinner.