måndag, augusti 22, 2011

Då vill jag ta bort ogillaknappen

Jag kan ta kritik som jag får här. Jag kan ta osakliga påhopp och folk som ogillar saker som rör mig. Jag har valt att finnas här och fläka ut mitt liv.

Men när ni börjar klicka ogilla på inlägget om min syster, då är måttet rågat! Hur fan vågar ni göra det, utan att ens motivera eller ens stå för det? Hon har inte valt att jag ska skriva om henne, hon har inte valt att bli omnämnd här. Och hon har ingen chans att försvara sig.
Vill ni komma med konstruktiv kritik, eller vad ni nu vill, kan ni skriva det i kommentatorfältet på Sunnebloggen. Där har hon en chans att förklara och försvara sig i alla fall.

Tänk er för, för fan.

7 kommentarer:

Jojjo sa...

Man tror att folk i Sverige nån gång ska lyckas släppa den där jantelagen och bara låta folk köra sitt race och inte bli avundsjuk på dem det går bra för. Men det funkar inte så i Sverige... Jag bloggade för en lokal dagstidning för ett par år sedan men slutade pga att folk kom med påhopp och insuinationer i kommentarerna som visade att de visste vem jag var, vart jag jobbade och vad jag hade för mig på dagarna - men de sa inte vilka de var. Och det var inga snälla kommentarer heller... Fy faan för den svenska avundsjukan!

Linda sa...

Jag röstar för att alla slutar vara anonyma hela tiden och vågar stå för sina åsikter. Det är lustigt hur folks åsikter ändras då en får se dem i ögonen.

Usch!

Matilda sa...

Jojjo: Fuck jantelagen! Jag hatar avundsjuka och missunnsamhet mer än typ allt annat. Ja, det skulle vara översitteri som slår det då.

Linda: Det är så jävla fegt. Det är lätt att kasta ur sig skit anonymt utan att tänka på konsekvenserna, men att våga stå för det OCH ta konsekvenserna är det få som vågar. Suck.

mamaMill sa...

Jag trodde jag hade kommenterat här igår? Poff, borta hursomhelst.

Kortfattat nu då: Let them rott in hell!

Matilda sa...

Du kommenterade på inlägget ”En annan syster” sist, så ditt meddelande gick fram. Två gånger nu alltså. Haha!

mamaMill sa...

Hehe, kan inte vara nog tydlig! Men när jag kommenterade här igår kom de upp felmeddelande därför trodde ja int de gick fram.

Matilda sa...

Aha. Ja det kanske var något tillfälligt grejs då. Det har ju varit det då och då den senaste tiden.