tisdag, augusti 23, 2011

Helt utan substans

Har en sådan dag i dag. En sådan dag då jag känner mig ful, hemsk och värdelös. Då jag känner mig löjlig, barnslig och omogen. Då jag känner mig fel på alla sätt och vis.
En sådan dag då jag känner för att radera mitt facebook-konto eftersom allt som finns där handlar om fylla och krafs. Inget vettigt, ingen substans, ingenting.

Och jag känner mig så också. Utan substans. Utan personlighet. Värdelös.

Det är en sådan dag i dag.

6 kommentarer:

Linn sa...

Vill säga skärp dig, men I know that feeling så jag nöjer mig med du är ingenting av det du säger. Du är fantastisk!

Matilda sa...

Men gulle du! Hjärta!
Jag skrev inte för att få sympatier och snälla ord tillbaks, ville bara få ur det ur systemet. Känns ... kanske lite lite bättre nu. Tack fina!

Linda sa...

Jag gillar folk med nyanser! Livet kan inte vara en dans på rosor jämt. Men det får inte vara för gnälligt heller. Jag själv går upp och ner, högt och lågt.

Det blir bättre och det blir sämre :)

Matilda sa...

Livet är inte en dans på rosor heller, så det vore konstigt om man inte hade dåliga dagar också. Och jag tycker att man får gnälla hur mycket som helst, så länge man inte fastnar i någon slags bitterhet där gnället tar över. Som vi pratade om häromdagen.

Linda sa...

Många håller upp en fasad över att livet alltid är en dans på rosor, men förhoppningsvis har de någon de kan pysa ur sig sitt elände också. Eftersom det ju, precis som du säger, inte alltid kan vara hejbaberiba.

Sen beror det nog lite på vad som klagas på också tycker jag. Så länge jag inte kan se att någon försöker ändra det de klagar på så orkar inte jag lyssna hur länge som helst. Men bitterheten är absolut svårast att hantera.

Matilda sa...

Ja absolut. Man får klaga! Och man måste inte alltid tänka på de som har det värre.
Huvudsaken är att man inte fastnar i det, tycker jag. Att man som sagt försöker hitta lösningar. Annars kan det leda till bitterhet.