torsdag, januari 27, 2011

Och intresseklubben skriver så pennan glöder förstås

• Jag är ganska rolig. Min ena syster påminde mig i dag om en rolig grej jag gjorde när jag var runt 17 år kanske. Vi satt i bilen och jag improviserade fram en hel sketch där jag var en bonning värmlänning som hade som mål att bli bonde och ville plugga på Lilleruds naturbruksgymnasium. Det var hysteriskt roligt! Okej, berättat så här låter det lagom spännande, men ta mig på orden. Jag var i mitt esse.

• De där lite brunare lossade hudflagorna som fastnar på insidan av mina kläder, kan man limma tillbaka dem på kroppen? Min lilla antydan till brunhet försvinner ju iväg i luften varenda gång jag drar en tröja över huvudet. Snälla små döda hudceller, stanna kvaaaar!

• Har folk fortfarande Tequila-race trots att man i dag vet att Tequila smakar bajs? En gång fick jag förresten en hel Tequilashot i luftstrupen. Resten av kvällen gick jag runt och lekte att jag var Mona Seilitz. Tills jag kastade en brinnande marschall på pojkvännen och sprang hem, vill säga.

• När jag var liten gick min mormor alltid och sjöng på små reklamjinglar från typ 1950-talet. ”Hälsan för halsen – Bronzol!” Eller den där ”Nu vill jag ha medicin, medicin, medicin meddetsamma. Jag vill bli bra, så jag kan höra dragspelsmusiken”. Fast den kanske inte var någon jingel? Hur som helst var det mysigt. Jag saknar min mormor. Snart fyller hon 80 år!

• Och i morgon måste jag komma ihåg att klippa mina naglar.

Inga kommentarer: