lördag, januari 29, 2011

Mmmm stek, mmm vin, mmm öl

I dag kommer fina vänner hit och hänger hela halva dagen. Vi ska laga stek som ska puttra i flera timmar i vin OCH öl. Den bara måste ju smaka magiskt. Jag menar, kött, vin och öl. Kan man misslyckas med det?

4 kommentarer:

S.W sa...

Jag vill tolka det som att ni kokar köttet i både öl och vin. Det låter som att det skulle kunna bli fantastiskt gott.

Matilda sa...

Du tolkade allt helt rätt. Och det blev fantastiskt gott! Som jag sa, man kan inte misslyckas med det!

S.W sa...

Åh, måste testa någon gång. Speciellt öl och vin? Mörkt, ljust, vitt, rött?

Matilda sa...

Helt vanlig ljus öl, tror vi körde Carlsberg, och billigt rött tetravin. Och så hade vi i köttbuljong, timjan, soja och salt och peppar typ. Och kött då förstås. Ett och ett halvt kilo kött.
Och allt fick koka i två tre timmar. Mmmmm.