I dag kommer fina vänner hit och hänger hela halva dagen. Vi ska laga stek som ska puttra i flera timmar i vin OCH öl. Den bara måste ju smaka magiskt. Jag menar, kött, vin och öl. Kan man misslyckas med det?
Helt vanlig ljus öl, tror vi körde Carlsberg, och billigt rött tetravin. Och så hade vi i köttbuljong, timjan, soja och salt och peppar typ. Och kött då förstås. Ett och ett halvt kilo kött. Och allt fick koka i två tre timmar. Mmmmm.
4 kommentarer:
Jag vill tolka det som att ni kokar köttet i både öl och vin. Det låter som att det skulle kunna bli fantastiskt gott.
Du tolkade allt helt rätt. Och det blev fantastiskt gott! Som jag sa, man kan inte misslyckas med det!
Åh, måste testa någon gång. Speciellt öl och vin? Mörkt, ljust, vitt, rött?
Helt vanlig ljus öl, tror vi körde Carlsberg, och billigt rött tetravin. Och så hade vi i köttbuljong, timjan, soja och salt och peppar typ. Och kött då förstås. Ett och ett halvt kilo kött.
Och allt fick koka i två tre timmar. Mmmmm.
Skicka en kommentar