måndag, januari 05, 2009

Kallt ute, kallt inne, kallt i sinne

Det är många minusgrader ute. Inne är det knappt 18 plus. Vår taskiga elvärme klarar inte riktigt av sån här väderomställning.
Pojkvännen är ute och plogar snö. Det har kommit omkring 20 centimeter på två dagar. Allt är alldeles vitt och fluffigt.

Själv har jag hamnat i någon form av vinterdepp. Fryser konstant och är dödstrött trots att jag under ledigheten sovit 12 till 12 de flesta dagar. Också huvudens spöken till på det.

Tänker på skral ekonomi, husbygget som aldrig blir klart eftersom jag är trött och inte orkar göra något där. Och på resan hemhem som jag planerat i slutet av månaden men inte verkar ha råd med. Och på A som är ledsen. Och på allt jag vill ha ork och pengar till.
Och så kommer det ju en fet elräkning i och med kylan. Allt går runt runt runt.

Nu tänker jag äta frukost innan jag ska åka till jobbet. För första gången på en vecka.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Usch, inte kul när man känner sej sådär!! Märkligt att man ska ha såna där dagar m jämna mellanrum. Tack och lov repar man sej ju oftast rätt så snabbt iaf...

Som du sagt till mej multum med gånger: hör av dej om du behöver prata!!!

...vore föresten väldigt skoj att träffa er snart, snart igen nåt!!

Vad sägs om en liten "date" inom snaraste framtiden??

Massa, massa kramar till dej

p.s. Det är väl inte A.Z som är ledsen?????? :-(

Matilda sa...

Erica: Det är jätteskumt att vara så. Den här gången tror jag att det är en förkylning som spökar. Kände mig riktigt skruttig i morse när jag vaknade.

Och ja, en dejt vore super! Vi ringde ju häromdagen och ville bjuda på middag, men då var ni i Sverige. Får ta det snart i stället!