torsdag, januari 01, 2009

Blod och kärlek avslutade året

Om man bortser från det faktumet att jag skar mig riktigt illa i fingret när jag lagade nyårsmiddagen och dessutom fick världens värsta magvärk precis vid tolvslaget så var nyårsafton riktigt trevlig.

En liten sjuårig kille blev kär i mig. Han sa hela tiden att jag var så söt och pussade mig på håret och kom med filt när jag låg på soffan och hade magont. Och ska jag vara riktigt ärlig blev jag nog lite kär i honom också.

Så tog vi en promenad till huset precis innan det var dags att skjuta raketer. Hoppades att jag om ett år kunde säga att det bästa som hänt under 2009 var att vi flyttat in i huset. Hoppas ännu.

I dag har jag ätit choklad, läst en tidning, sett Shrek 3 och myst i morgonrock hela dagen. Och drömt om snygga kläder när jag slumrat på soffan.
Känns som en skön start på ett nytt år.

4 kommentarer:

malin sa...

Jag dog också lite i mensvärk i går. Efter förrätten lade jag mej i fosterställningen och somnade. Jag kunde inte börja laga varmrätt förrän vid halv tio på kvällen! Jaja, så där är det. Gott nytt!

Matilda sa...

Usch då! Men mensvärk hade jag inte, det har jag aldrig som tur är. Har i stället ett tarmsystem som inte arbetar så som jag vill.
Vet inte vad jag föredrar faktiskt. =)
Gott nytt år du med!

Anonym sa...

Usch, va trist det är när kroppen förstör ens kväll...:-(

Lider med dej!
Men nästa nyår blir det andra bullar nu då :-)

Kram från oss

Matilda sa...

Erica: men det gjorde egentligen inte så mycket. var inte på något partyhumör ändå. Så det kändes ganska gött att bara få ligga på soffan utan att ha dåligt samvete. =)
Men nästa år ... Haha!