Jag berättade ju om Thanksgivingmiddagen i helgen. Tänkte bara visa bilder på odjuret vi tillagade.
Här är han: Tuppen. En bronskalkon slaktad och klar.
Så stoppade vi den full med stuffing (bilderna från det momentet påminner för mycket om fistfucking så dem utelämnar jag) och stoppade in den i ugnen i si sådär fem sex timmar.
Då blev den så här:
Vi valde att vända bröstet neråt för att få det saftigare, efter inrådan från vana kalkontillagare. Och det blev fint.
Så lagade vi tillsammans med vännerna alla tillbehör och ställde upp det för servering. Det var typ fullt på köksön:
Från vänster kalkon, päronsallad med valnötter och blåmögelost, potatismos och lite bubbel. I mitten sås gjord på skyn, så kallad gravy, och gröna bönor med bacon. På högra sidan creamed onions, hemmalagad tranbärssås, varm svamp och spenatsallad med sherry, stuffing och sötpotatisgratäng med marshmallows.
Det blev fullt på tallriken:
Och vi hade hört att Thanksgivingmiddag var färglös och smakade äckligt. Jävlar så fel de som sa det hade. Jag tänker fira nästa år igen! Happy Thanksgiving på er.
6 kommentarer:
Guuud så gott det ser ut! =)
Jag blev helt plötsligt jätte hungrig. Det såg jätte gott ut! Får vi komma nästa år? Kram
Wow! Det där ser helt underbart ut :) Och min middag kändes plötsligt väldigt tråkig, hehe...
oj vad hungrig jag blev nu... o gröten som jag tänkt äta till lunch känns inte så lockande mera... tack för det.. :)
Späännade......häftigt att ni vågar testa nåt nytt. Nu blev jag hungrig=)
Johanna: Det var det också!
Hanna: Kan ni väl. =)
Bullen: Men vi äter ju inte sånt här jämt, vi har också tråkiga middagar. =)
Matilda N: Haha! Varsågod!
Fia: Det var ruggigt spännande. Funderar på att ta ett nytt tema nästa år. =)
Skicka en kommentar