tisdag, september 22, 2009

Jag är aldrig nöjd

Hela mitt liv har jag fått höra att jag ser barnslig ut.
Jag hade sådana där runda tonårskinder fram tills jag fyllde 25 typ, jag har alltid haft en ganska formlös lite tonårsaktig kropp och gillar att klä mig i gympadojor.
Solklara orsaker till att man ser lite yngre ut.

Fram tills för bara något år sedan fick jag också alltid visa leg när jag handlade sprit. Den senaste tiden fortfarande så ofta som var fjärde gång kanske. Och när folk gissat min ålder har det alltid hamnat på strax under 25.

Tills i lördags. Jag satt något överförfriskad på soffan inne på tjejtoan på krogen och började prata med tjejerna bredvid mig. Den ena tjejen tilltalade mig med: ”Du som är i vår ålder, tycker du att man kan ha bara leggings och kort topp ...”
Vi förde något resonemang kring det och efter ett tag frågade jag hur gammal tjejen som tyckte att jag såg ut att vara lika gammal som henne egentligen var.

33, svarade hon.

Och nu är jag olycklig.
Okej, jag trivdes kanske inte utmärkt med att se ut som 19 och vara 25 men det var fan så mycket bättre än att se ut som 33 när jag bara är 28!

5 kommentarer:

malin sa...

Jag beklagar :)

Fia sa...

Ja, fy fan vad jobbigt att få höra. För jag tycker då bestämt att du absolut inte ser äldre ut, än vad du är. Kanske yngre, för jag kommer ju inte ihåg hur gammal du är, 25? Och det är sanning och inte för att vara snäll=) Kram Fia

Matilda sa...

Malin: Tack tack. Eller vad man ska säga. =)

Fia: Du är nog snäll du!

jeppe sa...

VAA!?? Har ni soffa på tjejtoan? Vad orättvist!

Matilda sa...

Jepp! Vilken lyx va? Också är den mycket större!