torsdag, september 03, 2009

The famous lugg

Photobucket
Skit i påsarna under ögonen och den extremt stöddiga minen. Efter 20 bilder, den ena värre än den andra, var den här den bästa. (Jag tog den när jag pratade med ena syrran om ni undrar över telefonen.)
Här är då jag. Och min lugg.

Håret är kapat en rejäl bit också för att få bort det slitna. Fem centimeter åtminstone. Och så är det lite mer naturligt blont.

Efter fler snälla ord känns det ännu mer okej. Fick bara något psykbryt när jag såg mig i spegeln när jag kom hem. Just på grund av att det är fruktansvärt ovant.
Snart vänjer jag mig.

17 kommentarer:

Erica sa...

Härifrån får du tummen upp!!! :-)

Riktigt bra och snyggt, om du frågar mej. Men jag vet: det kan ta ett tag innan man bestämt sej för vad man tycker och innan man vant sig!

Men det är BRA!!!

Kramis

åsa sa...

håller med föregående!

skitafint ju! :)

åsa sa...

håller med föregående!

skitafint ju! :)

Fia sa...

Snyggt!!!!

Emma sa...

Tjenare din velare där =), Du e ju jättesnygg i din nya frisyr ;)... För det e ju jag som har gjort det ju Tjingeling!!!MVH/Emma

LinaÖ sa...

vilket bra resultat de blev!!du är riktigt snygg!kram

Sofie sa...

Du passar ju i lugg :D

egoistiska egon sa...

snyggt!

Alexandra sa...

Tjuuusigt!!!! (eller nä så där får jag int säga för folk säger att jag låter som jag är pensionär då..) men snyggt!!! Du kommer älska d när du vant dig. kramar

Tesa sa...

du är ju så grymt snygg i det ju!! ;) Som jag sa efter mitt herregud, men det var ju bara för att jag inte kände igen dig.. ;)

Ojsan sa...

Fint! Du passar superbra i lugg! Och det där med frisyrångesten känner jag igen, har fortfarande ångest sen min klippning. För en vecka sen. Mest beroende på att jag känner mig naken varje gång dom gör mer än bara rensar topparna :)

Nilla nill@hotmail.se sa...

GRYMT Snyggt! Precis som jag trodde! Önskar att jag kunde ha lugg, hihi :-)

Jenny sa...

Du passar jättebra i lugg.. =) läckert.. hoppas du har en bra fredag. Jag jobbar ikväll sen är jag ledig i 3 dagar =)Ciao!

aprilbarn sa...

jättefint...mena allt klär en skönhet...de är modigt att göra om sej...jag är säker på att du inte kommer att ångra dej...

Ida sa...

Du liknar precis på Veronica Maggio. Snyggt! :D

Jessica sa...

Det blev ju skitsnyggt! Du passar jättebra i lugg! Den ska du behålla!

Matilda sa...

Tack alla söta! Ni är bara för snälla! Kramar till er alla!