söndag, juli 13, 2008

Nu fick vi eld i baken

Att beställa golv till köket var tydligen ett lysande drag. Jag och pojkvännen har mitt i allt fått eld i baken när det kommer till huset.
I går var vi där och förberedde för tapetsering och golvläggning i köket. Spacklade de sista ojämnheterna på väggarna, hällde flytspackel i ojämnheterna på golvet.

Så började vi också fundera på badrummet. Mätte upp golvytan och funderade på hur mycket klinkers som behövs till golvet. Högst troligen blir det stora svarta plattor. Och vita stora kakel på väggarna. Enkelt och stilrent som håller hur länge som helst. Också kan man lätt förändra bara med hjälp av en ny färg på badrumsmattan.

Och så har vi börjat fundera på golv till resten av huset. Det blir nog någon form av laminat i sovrummet på nedervåningen och i hallen. Troligtvis ek, eftersom det ska matcha med köksgolvet.
Vid entrén och i tvättstugan blir det klinkers. Beige klinkers. Det har vi redan köpt.

Nästa projekt, alltså när köket är så gott som klart, blir nog att gräva ut till vattenledningen. Då kan vi få igång den vattenburna värmen och vara på bygget hela hösten. Har fortfarande hopp om att komma in till julen. Vi får väl se hur det går.
To be continued...

Inga kommentarer: