söndag, februari 08, 2015

Snart ett hem!

Igår var det äntligen fint väder så jag och A bestämde oss för att fånga dagen. (Hehe.) Vi gick alltså ut. På långpromenad längs vattnet.
Och gud vad jag gillar Södermalm kan jag konstatera efter igår. Jag visste det sedan innan förstås men det blev så påtagligt när solen sken på gnistrande snö och vattnet bröt upp isen till flak. Och on top of that hade vårfåglarna konsert ackompanjerat av ett stilla drippdroppande från smältande istappar. 
Vår! Ropade mitt inre glatt.

A konstaterade att det skulle bli sorgligt att lämna Söder för Östberga. Det är ju långt ifrån världens mysigaste ställe, men lägenheten är fin och läget helt bra. Måste visserligen åka buss i typ tio minuter till Gullmarsplan eller Liljeholmen för att komma till tunnelbanan, men herregud, det behöver man ju nästan överallt. Och jag är inte kinkig. Vi har liksom ett hem nu. Som vi inte behöver lämna på en gång. Och som vi får ha våra grejer i. Och katterna var också välkomna så länge vi städade noggrant när vi flyttar ut. Och det gör vi ju förstås. Herregud.

Jag längtar nu efter att flytta. Två veckor i min kusins ena lägenhet och sedan är det flyttdags. Sedan får vi ett hem! Hurra!
För övrigt berättade hyresvärden att det var 80 som hade velat ha lägenheten innan de var tvungna att ta bort annonsen. 80. Och vi fick den. Känns rätt bra.

Inga kommentarer: