onsdag, februari 18, 2015

Oj då

Alltså. Jag skrev på Facebook och på Instagram att jag fått jobb på en av Sveriges största tidningar och jähävlar vilken responsflod det blev. 220 som gillar och nästan 80 kommentarer på Facebook och kanske 80 som gillar och 30 kommentarer på Instagram.
Herregud, hypen! Hade inte riktigt räknat med att så många skulle engagera sig och tycka att det var så himla stort. Jag menar, det är ju ett vikariat nu till en början liksom, inte att jag har vunnit Pulitzerpriset eller ens guldspaden.
Nu känner jag en oerhörd press på att prestera. Och känner också att jag lett folk bakom ljuset iom att jag skrev att jag fått jobb, inte specifikt ett vik.
Det var ju liksom inte meningen att bygga upp folks förväntningar på det här viset. Jag var bara så glad och ville jubla lite i sociala medier. Naivt kanske.
Men tack alla för peppen iaf. Nu fan ska jag försöka uppfylla de där förväntningarna. Lovar.

2 kommentarer:

sandralinnea sa...

Klart som sjutton att vi jublar, vet ju hur nervös du varit. Plus att jag befinner mig i samma sits som du gjort, så det var ju lite extra lätt att relatera då. Hoppas du briljerar och får stanna! (OBS! Utan press!)

Matilda sa...

Tack snälla du! Jag håller tummarna åt dig nu.