tisdag, januari 24, 2012

Blonds have more fun, eller?

Jag funderar på att bli brunett igen. Eller lite mer min egen hårfärg, som väl egentligen är en variant av den nordiska hårfärgen cendré men med lite mer värme i. Ljusbrun kanske? Mörkblond? Har varit blond så himla länge nu och börjar ledsna lite.
Men jag vet inte. Kanske jag ska vara blond? I stort sett alla mina vänner är brunetter och det är ju kul att vara annorlunda.

5 kommentarer:

Ojsan sa...

Äh, jag har haft otroooligt kul i mina dar (eh, hej Agda 79 på den kommentaren förresten..)trots att jag aldrig varit blond! Brunt är fint, åtminstone då det gäller hårfärg!

Matilda sa...

Haha! Alltså, rubriken var egentligen inte det som var huvudgrejen. Jag vet att hårfärgen inte har någon betydelse för hur kul man har. Tro mig, jag har haft alla hårfärger typ.
Och ja, brunt är fint som hårfärg, men är det fint på MIG? Eller ja, jag ju redan hur jag ser ut i mörkt hår. Det jag inte vet är om jag ska byta eller inte.
Det här med beslutsångest, du vet.

Ojsan sa...

Nee, beslutsångest vet jag inget om, vad är det..? Hehe. Och poängen var snarast att jag tycker; go for it! Omväxling är kul och brunt är fint, vad kan gå fel liksom.

Johanna sa...

Jag hejar brunt!

Matilda sa...

Det lutar åt det ja. Så småningom i alla fall.