torsdag, december 07, 2006

Inte skratta

Säg för guds skull inget roligt i dag! Sitter och försöker hålla mig för skratt och att andas så lugnt det går. Annars är det risk att jag dör. Eller ja, jag överdriver lite. Men jag får ont om jag skrattar i alla fall.
Allt detta är pilatesens fel. Mina magmuskler fick veta att de levde och i dag låter de meddela mig att jag lever. Samma är det med axlarna. De protesterade vilt när jag tog på mig jackan i morse. Och hela dagen kommer jag att stapla runt som Stel-Ben själv.
Så det är bara att konstatera: det är farligt att träna när man är otränad.
Men hur fan ska man bli vältränad om man inte tränar? Ett av livets stora mysterium.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mmooahahaha! *skrattar elakt* Jag tycker om att plåga mina medmänniskor ;) Nej men du.. Det går över snart. Huvudsaken är att du inte blir stillasittande för då blir du stelare o det blir värre =) Igår hann vi inte träna varken sida eller ben, så det är bara att komma igen =D

Tesa sa...

Ajajajajaj!!! Jag vet precis hur du känner!! Tror jag har ont i varenda muskel på hela kroppen!! Speciellt i armarna.. Orkade knappt lyfta te koppen i morse.. :( Dessutom så lovade jag just att följa med camilla på box imorgon!! Hur ska jag kunna slå när jag inte kan lyfta armarna högre än till midjan??!!

mamaMill sa...

hehe, skönt när man käner att man gjort nåt eller hur? :P