lördag, december 09, 2006

Bättre i dag

I dag känns det inte bra, men bättre än i går i alla fall. Har ont i halsen och hostar så att det river i mandlarna, snorar hela tiden och känner mig allmänt sliten, MEN jag har ingen feber! Tror jag inte i alla fall.
Jag kan va hur förkyld som helst så länge jag inte har feber, för har jag feber blir jag död och då skulle de vara tveksamt om jag skulle orka sitta på konsert...

I kväll blir det julbord. Känns skoj. A och T och deras respektiv också jag och pojkvännen. Innan dess glöggkalas i lägenheten. Tänkte sätta upp julgardiner (många vuxenpoäng att ha speciella julgardiner, jag vet) så att det blir lite stämning.
Just nu känns lägenheten precis likadan som i somras. Enda skillnaden är adventsljusstaken och blomman jag köpte på julmarknaden.

Jag har kommit på att jag diggar inte julpynt helt enkelt. Eller jo, julgranskulor tycker jag väldigt mycket om, men jag ska inte ha någon julgran i år.
Det är egentligen konstigt att jag inte har mera faschination av tomtar med tanke på att mamma under hela min uppväxt var GALEN i tomtar.
Men det kan ju bero på just det.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Hoppas du mår bättre till imorgon! Tittade på Avancias bokingslista för nästa vecka. Såg att du o Tesa ska gå på torsdag =) Jättekul, men jag borde kankse säga att d e inte jag som drar d passet. Jag är på kryssning då så d e Åsa som e ist för mig. Vill inte skrämma bort er, men hennes pass är tyngre än mina.
Ha d så kul på RHCp!

Kram på re'