måndag, februari 03, 2014

Måste hitta en balans

Jag skrev i början av året att jag skulle försöka göra fler saker. Inte bara säga ”vi måste ses” eller ”vi måste göra det” utan verkligen träffa folk och verkligen göra saker. Och jag måste säga att jag har lyckats. För fasen vad jag har gjort grejer och flängt överallt den senaste tiden.
Det har varit resa till A:s släkt i Västerås, resa till vännerna i Stockholm, födelsedagskalas, bowling, tv-spelskvällar, biobesök, storstädning, kvällsjobb, besök på torpet, middagsbjudningar, helgjobb och så vidare. Har gjort något i stort varje dag, utan överdrift. Och den här veckan ska jag, efter jobb hela helgen, ha en vän över på middag i dag, gå ut och äta i morgon och klippa mig på onsdag.

Men på torsdag tänker jag fasen inte göra ett skit. Ingenting.
Jag är nämligen rätt slut av att inte få en enda dag där jag bara ligger på soffan och jäser. Det har liksom inte funnits tid för återhämtning. Inte en enda ledig helg.
Jag vill ju göra saker som är roliga och som stimulerar mig och ger mig energi, men ibland har det snarare lett till att jag förlorat energi. Det är svårt det här med balans.

Inga kommentarer: