måndag, mars 10, 2008

The fabulous life of Matilda, 27 år

Säsongsstart.
Matilda har just tagit ett steg närmare döden. Hon har just blivit 27 år och ålderskriserna hopar sig redan. Att bli gammal är farligt, tror Matilda.

I det första avsnittet får vi följa Matildas första dag som 27-åring. Det börjar med hennes rufsiga kalufs när hon väcks av pojkvännen som ger henne en snabb puss innan han åker till jobbet. Han väntar dock på att hon får öppna sitt enda, ynkliga paket.

Därefter blir det redan drama. Hon bränner sig på tungan på det varma teet som pojkvännen gjort åt henne och får inte mindre än tre brännblåsor. Hur ska det gå?
Lite senare i samma avsnitt sitter Matilda fortfarande och väntar på att någon av hennes kollegor ska minnas att hon fyllt år. Ytterligare lite senare sitter hon dystert och tuggar i sig den äckliga lunchen hon födelsedagen till ära köpt.

Efter elva timmars arbetsdag fullspäckad med arbete beger hon sig hemåt. Svänger via pizzabutiken och handlar en glamourös middag till sig själv. Väl hemma äter hon den direkt ur kartongen framför datorn.
Och det enda hon längtar efter är en bit tårta.

Missa inte den spännande fortsättningen av The fabulous life of Matilda, 27 år i morgon. I avsnitt två bjuds det på mer arbete, en värre morgonkalufs och kanske lite drama.

To be continued...
Snyft. ;)

2 kommentarer:

mamaMill sa...

Va fick du av D då?!

Matilda sa...

En tidningsprenumeration för hela året. Det var en rolig present tycker jag!