lördag, februari 04, 2012

Någon som uppskattar det lilla

En tanke som plötsligt slog mig är att jag vill att min nästa pojkvän uppskattar mina små underligheter och verkligen lägger märke till dem.
Någon som kan säga att han gillar leverfläcken precis bredvid naveln eller säger att det är gulligt att det väser i svalget när jag gäspar riktigt stort. Eller som bara tycker att det är gulligt ATT jag gäspar så fort jag sätter mig i en bil. Som gillar att jag mmm:ar efter varje tugga när jag äter något riktigt gott. Eller att jag har tvångstanken att bita i ostbågar med öppen mun eftersom jag gillar det krasande ljudet.

Finns det sådana människor? Som gillar de där sakerna som gör en till en. Eller är det någon romantisk-film-skada eller nåt jag har?

6 kommentarer:

Hanna sa...

Jag lovar att det finns, du har bara inte träffat honom än. Puss!

Hanna sa...

Klart att det finns! Jag har hittat en som älskar mig trots alla mina egenheter. Puss!

Saga sa...

Vissa ser detaljer, andra ser helheter.
Tycker du det är intressant med olika personlighetsdrag och motsatser så råder jag dig att göra MBTI (googla). Det är superintressant och du kommer garanterat förstå både dig själv och andra bättre. :)

Nilla nill@hotmail.se sa...

jag skulle nog säga att min man kanske inte älskar alla mina egenheter men han älskar mig TROTS mina egenheter ;)

Jojjo sa...

I så fall är jag också romantisk-film-skadad! Jag vill också ha just det där, nån som uppskattar egenheterna. Annars kan det få va!

Matilda sa...

Hanna: Det låter bra det!
Saga: Tack för tipset. Ska kolla på det.
Nilla: Åh men ja, det låter också bra.
Jojjo: Precis! Sedan kanske det låter annorlunda när jag väl är i ett förhållande, men nu när jag får önska så önskar jag mig precis just det.