måndag, augusti 24, 2009

Fullkomligt frisk

Inget nytt under solen. På tre år har inte särskilt mycket förändrats. I alla fall inte om man kollar i företagshälsovårdens papper. Jag var lika frisk då som nu.

Lagom blodtryck, fint HB, inget kolesterol. Jag såg fortfarande helt perfekt, hade trevligt kiss, inga tecken på diabetes och verkade trivas på min arbetsplats. Dessutom vägde jag sex (!) kilo mer och bättrade alltså även på mitt för låga BMI. Och hade slutat röka.

Och så det viktigaste. Den fröjdiga sjuksköterskan sa att jag faktiskt inte behövde motionera! (Eller ja, hon sa att jag klarade mig bra trots att jag inte motionerar regelbundet. Petitesser.)

Det såg så bra ut att hon faktiskt skämtade och sa att jag skulle ta mina provsvar till redaktionen och säga: Så här ska det se ut!
Det ni!


Ps. Undrar när jag får äta upp det här?

4 kommentarer:

AZ sa...

Hej!
Då kan ni ju komma på fika i veckan, du och T.

Kram Az

Anonym sa...

Hej på dig, länge sen sist:) Men du verkar var i fin form:) jag skulle nog också borda fara på hälsoundersökning. Kan ju vara nyttigt att veta om något inte skulle stå rätt till. Kram på dig!

Fia sa...

Sorry det var jag som skrev just

Matilda sa...

Anna: Dumma jag som hade sån huvudvärk att jag inte kunde komma!

Fia: Det är jättespännande att kolla upp sånt. Det är ju inte direkt så att man går till sjukhuset för att kolla om man är frisk. Man går ju dit för att bota sig när man är sjuk.